Yritys

Metsäkoneurakointi Perttusen tarina alkaa, kun vuonna 1989 serkukset Kalle Kurtti ja Kalle Perttunen perustivat puunkorjuuseen keskittyneen yrityksensä Kurtti & Perttunen. Serkukset omasivat jo tuolloin kymmenien vuosien kokemuksen metsäalalta. Tero Perttunen innostui isänsä jalanjäljissä metsänhoidosta ja tuli mukaan toimintaan v.1999, tuolloin Tero osti Kalle Kurtin osuuden yrityksestä, hänen jäätyään eläkkeelle. Tuolloin myös yrityksen nimi muuttui Metsäkoneurakointi Perttuseksi. Myöhemmin myös Teron isä on jäänyt ansaitulle eläkkeelle. Yrityksen vetovastuu ja omistus on siirtynyt kokonaan Terolle.

Vuosien mittaan toiminta on kehittynyt ja kasvanut alkuaikojen osa-aikaisesta yrittämisestä kokopäiväiseksi yritystoiminnaksi.

Yrityksen kotipaikka on Oulussa ja työmaat sijaitsevat pääasiassa Mhy Oulun Seudun toimialueella. Mhy Oulun Seutu on tärkein asiakas jonka kanssa teemme paljon yhteistyötä, Mhy Oulun Seudulta tulee suurin osa työtilauksista. Toimimme ns. "freelancer"  periaatteella, pitkiä sopimuksia emme ole tehneet kenenkään asiakkaan kanssa, joten emme ole ns. yhden asiakkaan yritys, vaan myymme palveluitamme kaikille niistä kiinnostuneille. Näin pystymme pitämään palvelun joustavana.

Työjälkeen ja laatuun panostaminen on ollut aina yrityksessämme tärkeää. Kaikki työntekijämme omaavat pitkän kokemuksen metsäkonealalta ja ovat kouluttautuneet alalle, yrittäjä mukaan lukien.

Metsäkoneurakointi Perttunen Oy

Lossirannantie 54
90310 Oulu (kartta)

040-5677589