Yritys

Metsäkoneurakointi Perttusen tarina alkaa, kun vuonna 1989 serkukset Kalle Kurtti ja Kalle Perttunen perustivat puunkorjuuseen keskittyneen yrityksensä Kurtti & Perttunen. Serkukset omasivat jo tuolloin kymmenien vuosien kokemuksen metsäalalta. Tero Perttunen innostui isänsä jalanjäljissä metsänhoidosta ja tuli mukaan toimintaan v.1999, tuolloin Tero osti Kalle Kurtin osuuden yrityksestä, hänen jäätyään eläkkeelle. Tuolloin myös yrityksen nimi muuttui Metsäkoneurakointi Perttuseksi. Myöhemmin myös Teron isä on jäänyt ansaitulle eläkkeelle. Yrityksen vetovastuu ja omistus on siirtynyt kokonaan Terolle. Yhtiömuoto muuttui vuonna 2010 avoimesta yhtiöstä osakeyhtiöksi.

Vuosien mittaan toiminta on kehittynyt ja kasvanut alkuaikojen osa-aikaisesta yrittämisestä kokopäiväiseksi yritystoiminnaksi.

Yrityksen juuret ovat vahvasti Oulujokivarressa Pikkaralassa, yrityksen kotipaikka on Oulu.

Pääasiakkaamme on Metsänhoitoyhdistys Oulun Seutu ja toimimmekin pääasiassa Metsänhoityhdistyksen toimialueella. Työtilauksia voimme ottaa vastaa myös muilta toimijoilta, kuten rakennusliikkeiltä, yksityisiltä ja muilta yrityksiltä.

Työjälkeen ja laatuun panostaminen on ollut aina yrityksessämme tärkeää. Kaikki työntekijämme omaavat pitkän kokemuksen metsäkonealalta ja ovat kouluttautuneet alalle, yrittäjä mukaan lukien.